Smock-2017

Smock!

Asterix och hans galliska vänner kommer att umgås med oss under lägret Smock. Mirakulix kommer att stå i köket och servera sina kraftgivande maträtter. Aldrig har ‘Kicken surprise’ skapat så mycket spring i benen som på detta läger. Vid lägerbålen kommer Trubadix melodier klinga över nejden. Vad Asterix och Obelix hittar på kan man bara ana. Säkerligen kommer de att placera en och annan välplacerad smocka i nyllet på inkräktande Romare.

Vilka: Alla scouter i Träkvista sjöscoutkår

När: 5-8 juli 2017 för spårare och 2-8 juli 2017 för övriga scouter

Var: Smock kommer vara på Vässarö
Pris: Pris för lägret är 1400 kr för spårare (ej ledare) och 1900 kr för övriga scouter (ej ledare) inkl. transportkostnader.

Anmälningsavgiften till Smock är 500 kr, gäller ledare och scouter, och ska betalas senast 31/3-2017 till BG 5038-6234. Resterande lägerkostnad skall betalas senast 30/4.
(Glöm inte ange ditt namn och avdelning på inbetalningen)

Till anmälan.

Anmälan Smock