Träsjö Äventyrarbal

Info Äventyrarbalen:

Träsjö Äventyrarbalen är ett arrangemangen där äventyrare från flera kårer är bjudna att delta under en kväll där det kommer bjudas på mingel, trerätters middag, dans, disco och såklart massor av nya vänner.
Det kommer finnas plats att sova kvar och vi bjuder på frukost morgonen efter för de som så önskar

När: 30/9 kl 17 – 1/10 kl 10

Var: Träsjögården, Bryggavägen 129 Ekerö

Hur: Arrangemanget kostar 175kr och anmälan genom formulär som du hittar hittar länk till på http://Trasjo.scout.se/aventyrarbalen, Betalning sker via Swish eller Bank, Info om detta kommer i bekräftelse mailet efter man anmält sig, detta kommer ut senare och inte direkt när man anmäler sig.

Övernattning: Det finns tillgång till golv att sova på så liggunderlag och sovsäck för detta är vad vi rekommenderar för de som vill sova kvar

Klädkod: Under kvällen kommer vara en fri tolkning av ordet ”Scouting”

Kontakt/Frågor: aventyrarbal@trasjo.se

Transport till dörren är inte möjlig utan man kommer behöva gå en liten bit så planera för detta, det går bra att ta sig kommunalt.

Sista anmälan är söndagen den 17/9 så se till att anmäla dig i tid!

Vi förtydligar redan nu att det är begränsat antal platser så först till kvarn är vad som gäller!

Anmälan finner du här nedan!

Anmälan Träsjö Äventyrarbal