Nya hemsidan på gång

Nu tar vi ett rejält kliv framåt med hemsidan, trasjo.scout.se, som är en del av Scouternas gemensamma webblösning.

• Alla avdelningar får utbildning för att sköta om sin egen sida. Där finns kalendarium, kontaktinformation och annat nödvändigt. Avdelningar och läger kan sedan publicera artiklar om vad som är på gång, görs och har gjorts.
  • Kårgemensamma sidor struktureras om innehållet uppdateras.
  • Viktiga dokument från gamla hemsidan flyttas över till ledarpärmen.
  • Den gamla hemsidan, www.trasjo.se, som inte har hållits uppdaterad stängs ned.

Det här inlägget postades i En radioaktiv potatis, Fregatterna, Fullriggaren, Hajarna, Havsörnen, Järven, Svarta örnen, Vita Örnen av Stefan Pettersson. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *