EFTERLYSNING VALBORG 2018! Känner du en chokladsponsor?

Valborgsfirandet på Ekebyhovs slott närmar sig med stormsteg och även i år har vi i valborgskommittén valt att slå på stort och ska försöka satsa på ett chokladhjul. Vi håller just nu på att prata med chokladbolagen om eventuell sponsring, men Läs mer »

Bandy by night

En Radioaktiv potatis (vår utmanaravdelning) annordnar innebandyturneringen Bandy by night den 28:e november 2015. Utmanarscoutavdelningar från Birka-, Roslagen, Södertörn och Stockholm scoutdistrikt är välkomna att anmäla sig. bandy by night

Sjöscoutdagen

Nu på lördag är det dags för den årliga sjöscoutdagen på Skeppsholmen. Flera avdelningar kommer delta. Kom ihåg att ta med ordentlig matsäck och varma kläder!

Lotterivinster till Valborg

Vi kommer att ha ett lotteri på Valborg som tidigare år. Om någon har kontakter på ett företag som vill skänka vinster till lotteriet är vi mycket tacksamma. Det kanske ligger lite profilreklam och bara väntar på att få synas! Läs mer »

Kårpreformer

Boka in nästa gemensamma aktivitet lördagen den 7:e feb. Scouter av alla åldrar samlas då i huset och kör Singstar, Guitar hero, Just dance med mera med mera. Det kommer finnas lite gott att handla i cafét. 18.00 startar det Läs mer »

Kårstämma

Nu är det dags för årets kårstämma! Onsdagen den 8 oktober kl. 19.00 börjar stämman. Platsen är Träsjögården och alla medlemmar i kåren är välkomna. Alla medlemmar har en röst. Kom förbi, tyck till och var med att påverka kårens Läs mer »

Fixarhelg, Valborg och båtar

Hej och hå! Slit och stånk! Nu har ledare, föräldrar och scouter jobbat hårt! Det har varit fixarhelg där båtarna och husen fått omsorg. Mycket färg har kladdats och vi känner oss redo för båtsäsongen! Ikväll sätter vi båtarna i Läs mer »

Lägeranmälan uppe!

Nu har läger anmälan varit upp ett tag och anmälningarna ramlar in, ca 30 scouter och ledare är nu preliminäranmälda och vi hoppas att fler ska skriva i sig på listan!

Välkommen till vår nya sajt

Varmt välkomna till vår nya sajt i Scouternas nya webbsystem WordPress. Scouternas webbplatser bygger på publiceringsverktyget WordPress. WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Med Scouternas WordPress-system får vi en sajt som följer Scouternas grafiska Läs mer »