Havsörnen (upptäckare 10–11 år)

Upptäckarscouter i Träkvista Sjöscoutkår.Havsörnen är en upptäckarscoutavdelning i Träkvista sjöscotkår.

Möten

Vi har möten på måndagar klockan 18.30-20.30 i Träsket. Under seglingsperioden är vi vid Barris.

På våra möten vill vi gärna se att alla scouter bär scoutskjorta eller scouttröja och halsduk.

Vid alla mötestillfällen förväntas alla scouter ha kläder som är anpassade för uteaktiviteter med sig eller på sig. Dessutom är det att rekommendera att du har ett ombyte med dig när vi har båtaktiviteter.

Hör gärna av er till någon av oss ledare om ni inte kan komma på något möte.

Vikingatema

Hösten 2018 (och kanske våren 2019) kommer vi att ha ett vikingatema på Havsörnens program. Målet är att vi ska genomföra olika scoutaktiviteter och samtidigt lära oss mer om vår historia på Mälaröarna och hur vi kan använda den i modern tid. Och naturligtvis ha kul under tiden!

Ledare

Mejladress till Havsörnens ledare: havsornen@trasjo.se.